Sunday, July 23, 2006

ga jeLas,, ga usaH dibaca!!

gw ga peduLi dya maU baca bLog gw ini ataW ga,,,

gw cuMa mau biLang,,, gw saYang ama Dia,, tapi gw ga beRani biLang,,, terLalu besaR rasa maLu dan genGsi,,, soaLe gw tau,, lo tu terLalu jaUh bwaT gw,, too good to be trUe lah ceK uranG gaRuT mah,,,

"Dear Friends : When you need me the most but do not want me, I'll be Around; When you really want me but do not need me, then I wont be around anymore..."

daRi pernYataan diaTas,, gw tau,, kaLo gw memang udaH kehilangan dia,,
cause i really really really want him and i really really really need him,, selfish banged yah gw,,,

capeK deh rasanYa nyimPen kyaK beginian sendiRian,,,

dia bener2 bqin hati gw ga jelas!!! ampe gw sendiRi binun,, setiaP gw baca apa yang dia tulis,,, ga tau knapa gw tiba2 bisa ketawa sendiri,, trus tiba2 sedih kalo inget dya,,, aduuuuh,,, capeeeeekkkk!!!!!

ya 4JJI gw harus gimana????!!!!!

4 comments:

  1. pipito8:57 PM

    lelaki memang jahanam jog,,,,

    ReplyDelete
  2. latihan ikhlas dan sabar fetti.. :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous8:22 AM

    You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it Paintball marker diagram What is interior design decoration

    ReplyDelete
  4. Anonymous8:17 PM

    Cool blog, interesting information... Keep it UP film editing schools

    ReplyDelete